• Nu gratis verzending vanaf 50,-
  • GRATIS verzending op Oceonics Safety Razors!
  • Schrijf een review en win €25 !
  • Nu gratis verzending vanaf 50,-
  • GRATIS verzending op Oceonics Safety Razors!
  • Schrijf een review en win €25 !

Veelgestelde vragen

Wanneer krijg ik gratis bezorging en wanneer betaal ik verzendkosten?

Bij Super Groen vinden we het milieu enorm belangrijk. Ook vinden we dat online winkelen steeds makkelijker en veiliger moet gaan. Om onze ecologische footprint zo klein mogelijk te maken, maken we gebruik van een zo ecologisch mogelijke verzending van je pakket. We maken gebruik van 100% gerecycled verpakkingsmateriaal en vragen we een kleine bijdrage voor het verzenden van je pakket. Graag maken we milieuvriendelijk shoppen zo goedkoop mogelijk en proberen we waar mogelijk gratis verzending aan te bieden. Dit kan echter niet altijd op alle producten en vragen hierom op sommige producten € 5,95 verzendkosten (van de € 8 handelings- en verzendkosten die wij moeten betalen aan PostNL). 

Wanneer krijg ik mijn bestelling thuisbezorgd?

Bestellingen vóór 12.00 uur bezorgen wij gegarandeerd de volgende werkdag. Bestellingen na 12.00 uur verwerken wij zo snel mogelijk om ervoor te zorgen dat je de bestelling alsnog binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd krijgt. 

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja! Wij werken samen met PostNL en zodra je pakket verstuurd wordt krijg je een e-mail met de Track&Trace-code van PostNL. Tip: Download de PostNL-app voor push notificaties over je bestelling.

Welke betalingsmethoden zijn beschikbaar?

Het is bij ons mogelijk om met iDEAL, Creditcard, PayPal, Google Pay, Apple Pay en Bancontact te betalen. Indien dit geen mogelijke betalingsmethode voor jou is, stuur ons dan even een berichtje. Ook voor zakelijke grote orders die een offerte benodigen, stuur ons dan even een bericht.

Waar zitten jullie gevestigd?

Super Groen zit gevestigd in Voorburg. Momenteel hebben wij nog geen winkel of afhaalpunt dat bezocht kan worden.