Verzending binnen Nederland vanaf €3,95. Vanaf € 75 bestelwaarde binnen Nederland verzendkosten vrij!

Ruilen en Retourneren

Herroepen van een bestelling
Je kunt je bestelling annuleren of retourneren vanaf de datum waarop je de bestelling hebt geplaatst tot 14 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. Als de artikelen aan jou in rekening zijn gebracht, ontvang je het bedrag inclusief de standaard verzendkosten en exclusief de retourkosten terug, mits hiervan sprake is. Retourneren is op eigen kosten en risico. Mocht je bepaalde artikelen willen behouden en slechts een deel van de bestelling willen annuleren, dan worden de verzendkosten niet vergoed.

Als je je bestelling wilt annuleren of retourneren, breng ons hiervan dan schriftelijk op de hoogte, door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@supergroen.nl. Retourneer de producten binnen een termijn van 14 dagen zoals hierboven vermeld in paragraaf 1. We zullen proberen om het geld zo snel mogelijk en op dezelfde wijze als waarop je hebt betaald terug te storten, uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je annulering, op voorwaarde dat we de artikelen, of een bewijs dat de artikelen zijn teruggezonden hebben ontvangen. Er kan een andere betaalwijze worden gebruikt voor de terugbetaling als je hiervoor toestemming geeft. Dit zal hoe dan ook geen extra kosten met zich meebrengen.

Als een ontvangen artikel defect is, stel Super Groen hiervan dan onmiddellijk op de hoogte en stuur het artikel terug zoals uiteengezet in "Retourzendingen" hieronder. Alle producten die als defect worden aangemeld, worden door Super Groen volledig vergoed. De bepalingen in deze voorwaarden houden geen beperking in van eventuele wettelijke rechten.

Retourzendingen
Super Groen garandeert een volledige vergoeding, van teruggezonden artikelen op grond van paragraaf 1 (Herroepen van een bestelling), op voorwaarde dat alle artikelen worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen (anders dan het passen van het artikel) mogen zijn en dat etiketten of prijskaartjes niet zijn verwijderd.

Je kunt het retourpakket afgeven bij een postkantoor of ophaalpunt in Nederland.

Verzendkosten worden terugbetaald wanneer je de volledige bestelling retourneert. Het kan tot 14 dagen duren voordat de terugbetaling is verwerkt.